NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Clavia Nord Stage 3 88 synthesizer

Vette sounds, veel nieuwe, intuïtieve functies voor de live-muzikant, 2 OLED-displays, extra veel geheugen voor betere piano-samples en nóg meer: dat is de nieuwe Nord Stage 3.

Wilt u de twee andere modellen in de Nord Stage 3 serie zien? Bekijk ze hier: Nord Stage 3 HP76 synthesizer en Nord Stage 3 Compact Synthesizer.

Lees verder >
Uitverkocht
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 44,95
(u bespaart € 25,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 25,00)
+ € 21,95
(u bespaart € 8,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 109,00
(u bespaart € 80,00)
+ € 299,00
(u bespaart € 79,00)
+ € 369,00
(u bespaart € 69,00)
+ € 429,00
(u bespaart € 109,00)
beleef
Clavia Nord Stage 3 88 synthesizer
Bekijk de video

Meer Informatie

Nord Stage 3 88 stage piano

Vette sounds, veel nieuwe, intuïtieve functies voor de live-muzikant, 2 OLED-displays, extra veel geheugen voor betere piano-samples en nóg meer: dat is de nieuwe Nord Stage 3. Dit nieuwe paradepaardje van Nord steelt letterlijk de show op elk podium.

Naadloze overgangen tussen patches en 2 GB piano-geheugen

Nieuw aan de Nord Stage 3 is dat deze beschikt over de functie Seamless Transition. Hierdoor klinken gespeelde sounds door als je een andere patch opent. Ideaal voor de live-muzikanten onder ons! Bovendien bevat de Nord Stage 3 nu maar liefst 2(!) GB piano-geheugen, waardoor je nóg meer samples kan inladen (en je dus nóg meer creativiteit kan toepassen in je pianospel!).

Twee(!) kristalheldere OLED-displays en Song List Mode

Het was nog nooit zo makkelijk om snel te zien wat en hóe je dat moet aanpassen met de twee(!) kristalheldere OLED-displays die de nieuwe Nord Stage 3 heeft. De bediening van dit fantastische instrument was nog nooit zó flexibel en gemakkelijk. De vernieuwde Song List Mode stelt je bovendien in staat om al je patches op een eenvoudige wijze te organiseren. Nooit meer gehannes op een podium.

Compleet vernieuwde synthesizer-engine - revolutionair!

Ongekende vrijheid wat betreft de nieuwe synth op de Nord Stage 3 - opvolger van de Nord Stage 2. De revolutionaire synth in de Nord Stage 3 bevat dezelfde engine als die in de wereldbekende Lead A1 - bekend om zijn warme, rauwe klank. Met behulp van de nieuwe Smart Oscillator Configurations is het een fluitje van een cent om zelf nieuwe synth-sounds te programmeren - en mocht je je eigen samples willen inladen, dan kan dat natuurlijk ook met behulp van een computer.

Uniek aan Nord: áltijd nieuwe samples

Uniek aan de instrumenten van Nord - en dus ook de Stage 3 - is dat deze altijd te updaten zijn. Nord brengt regelmatig nieuwe samples uit. Van nieuwe piano’s tot strijkers en blazers: je bent verzekerd van een up-to-date instrument als je een Nord Stage 3 aanschaft.

Nord: dé keus van livemuzikanten

Nord staat al jarenlang bekend om zijn geweldige stage piano's. Menig toetsenist heeft ze wel eens opgemerkt: de mooie instrumenten met de felrode kleur komen vaak voorbij op grote concerten en liveshows. Het hippe, professionele merk staat bekend om haar degelijke bouwkwaliteit, de flexibiliteit van haar instrumenten en natuurlijk de voortreffelijke geluiden. Wist je dat elk Nord-instrument met de hand wordt gemaakt in Zweden?

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels), sustainpedaal (enkel), stroomsnoer, Nord Sample en Piano DVD's, USB kabel
Gewicht 19,0 kg
Diepte 33,4 cm
Breedte 128,7 cm
Hoogte 11,8 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Clavia Nord
Garantie 3 jaar
Kleur rood
Aantal toetsen 88
Klavier Gewogen
Soort display OLED
Touchscreen nee
Toongenerator Organ section, Piano section, Synth section
Polyfonie 120
Aansluitingen hoofdtelefoon, 4 toewijsbare audio uitgangen (6,3 mm jack, ongebalanceerd), monitor ingang (3,5 mm s
Artikelcode P042903