U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Yamaha Clavinova CVP-809GP PE digitale vleugel

Levertijd? Neem contact op!

De Clavinova CVP-8 serie wordt verkocht namens en voor Yamaha Music Europe. Dit product wordt gratis bij u thuis bezorgd en geïnstalleerd door de Oostendorp transportservice. Zij nemen ook alle verpakkingsmaterialen weer mee terug. Informeer naar de actuele levertijden.

 

Let op: de standaard garantie op dit product is 2 jaar. Na registratie via deze website van Yamaha (binnen 6 maanden) is dit uit te breiden naar 5 jaar. Ook krijgt u gratis 3 maanden Flowkey premium.

Lees verder >
€ 15.449,00
Beschikbare Varianten
Yamaha

Torakusu Yamaha

Torakusu Yamaha werd geboren in 1851 in Japan. Hij had grote interesse in techniek en studeerde voor uurwerkmaker. Hij kwam echter te werken bij een werktuigbouwbedrijf en werd in 1887 toevallig gevraagd om een Amerikaans harmonium, een soort orgeltje, te repareren. Torakusu Yamaha raakte zo gefascineerd door het instrument dat hij er zelf een besloot te bouwen. Vervolgens richtte hij in 1889 de Yamaha Organ Manufacturing Company op, een bedrijf wat snel groeide in productie en kennis. Tegen 1907 produceerde de fabrieken in Hamamatsu al 600 piano’s, 8000 harmoniums en 13.000 violen per jaar.

Grootste instrumentenbouwer

Toen Torakusu in 1916 overleed had het bedrijf al vele prijzen gewonnen voor de muziekinstrumenten. De oorlogsjaren waren lastig voor Yamaha; er werd tot 1947 geëist dat de fabrieken vliegtuigonderdelen produceerden. Na de oorlogen is Yamaha begonnen met het exporteren van instrumenten naar Amerika en is de groei zeer hard gegaan. Tegenwoordig is Yamaha de grootste instrumentenbouwer met een productie van 130.000 piano’s per jaar.

Lees meer over Yamaha

beleef
Yamaha Clavinova CVP-809GP PE digitale vleugel
Bekijk de video

Meer Informatie

De Yamaha CVP-809GP PE is een digitale vleugel die een hoge expressiviteit naderend aan een akoestische vleugel combineert met performance features zoals talloze styles en voices en een microfoon aansluiting. De Clavinova CVP809 is een ideale digitale vleugel voor de toetsenist die van creëren, ontdekken, componeren en zingen houdt. Het indrukwekkende design van deze Clavinova is geïnspireerd door de klassieke akoestische vleugel, ook de zwart hoogglans afwerking draagt bij aan de klassieke uitstraling.

Styles en Band Experience

De CVP 809GP arranger piano heeft een wijde variëteit aan styles aan boord, maar liefst 675. Styles zijn begeleidingen in allerlei verschillende genres, zo kunt u op een eenvoudige manier een prachtig muzikaal stuk neerzetten. Daarnaast heeft de CVP809 Grand Piano ook de Band Experience, een functie waarbij een band om uw pianospel heen wordt gesimuleerd op zo’n realistische wijze dat u haast de bandleden om u heen voelt. De microfoonaansluiting geeft u de mogelijkheid om uw zang versterkt mee te laten klinken met uw begeleiding.

GrandTouch klavier

Uniek aan de CVP is de combinatie van performance features zoals styles met een digitale vleugel van hoge kwaliteit. Het GrandTouch klavier heeft een realistische aanslag en biedt ook precies wat u nodig heeft om goed piano te kunnen spelen. De individueel gewogen toetsen en de tegenwichten bootsen een akoestische vleugel op realistische wijze na. 

Pianoklank van hoge kwaliteit

Het pianogeluid van de CVP809 GP is indrukwekkend; de bijna legendarische CFX concertvleugel en Bösendorfer Imperial samples klinken prachtig. De klank is genuanceerd en gedetailleerd dankzij technieken zoals Key Off samples om de klank van de piano te simuleren op het moment dat de pianist zijn vingers van de toetsen haalt, en Smooth Release die de pianoklank dynamiek geeft door nauwkeurig te luisteren naar uw staccato en legato spel. Ook de overige 1605 voices op deze Yamaha digitale vleugel zijn van hoge kwaliteit en vol details.

Multifunctioneel touchscreen en Follow Lights

De Clavinova CVP809GP heeft een 9 inch touchscreen in het interface voor een makkelijke en intuïtieve bediening. Overigens kunt u het touchscreen ook gebruiken om bladmuziek te lezen; de MIDI bestand van Yamaha MusicSoft scrollen met uw spel mee en kunnen met lichtjes aanduiden welke toetsen u moet aanslaan. Zo leert u de mooiste stukken op een eenvoudige manier. Ook kunt u uw telefoon met de Yamaha CVP-809GP verbinden via bluetooth om uw favoriete muziek af te spelen of om gebruik te maken van de Smart Pianist app van Yamaha.

Innovative speakers

De CVP 809 Yamaha digitale vleugel is uitgerust met Spruce Cones gemaakt van pulp van het sparrenhout wat ook wordt gebruikt voor zangbodems. Het ruimtelijke design van de Twisted Flare Ports zorgt daarnaast voor een helder basgeluid en reductie van ruis en turbulentie. Met een totale versterking van (40+30+20W) x 2 + 80W heeft de CVP809GP een heerlijke krachtige sound met een diepe bas en sprankelende discant.

Ook in de CVP-800 serie

Naast de CVP809GP kunt u ook kiezen voor de CVP805 en CVP809. De CVP 805 is een iets compactere versie met het uiterlijk van een reguliere digitale piano. De CVP 809 is identiek aan de CVP 809GP maar in een kleinere uitvoering zonder vleugelkast.

Algemene voorwaarden Yamaha

U kunt hier de algemene voorwaarden lezen van Yamaha. Daarnaast kunt u dit bestand openen voor meer informatie over gegevensbescherming van Yamaha.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, datalijst, 50 Greats for the Piano', My Yamaha Product User Registration, netsnoer, houderset
Gewicht 125,0 kg
Diepte 123,6 cm
Breedte 143,0 cm
Hoogte 91,3 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Yamaha
Garantie 5 jaar
Kleur zwart hoogglans
Polyfonie 256
Opslag Intern, USB
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, Microfoon, MIDI (In, Out, Thru), AUX IN Stereo mini, AUX UIT (L/L+R)(R), AUX Pedal
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Reverb 65 Preset + 30 User, Chorus 107 Preset + 30 User, Master Compressor 5 Preset + 30 User, Maste
Omschrijving klanken 1605 Voices + 58 Drum/SFX Kits + 480 XG Voices
Aantal klanken 2.143
Aantal toetsen 88
Toongenerator Yamaha CFX, Bösendorfer Imperial
Vermogen (40W + 30W + 20W) × 2 + 80W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen ja
Soort display TFT kleur
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043690