page-loader-icon

Kawai K-300 ATX2 E/P messing silent piano

De K-300 ATX 2 is de nieuwste piano van Kawai in de upright serie. Het nieuwe design en het bewerkte klankconcept van de K-300 is zeer overtuigend. Het Millenium III mechaniek van ABS carbon reageert op alle nuances die u meegeeft in uw aanslag. Zo kunt u zeer goed gevoel meegeven aan uw pianospel.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
Kawai K-300 ATX2 E/P messing silent piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 120,00 per maand
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Kawai K-300 ATX2 PE messing

De K-300 ATX 2 is de nieuwste piano van Kawai in de upright serie. Het nieuwe design en het bewerkte klankconcept van de K-300 is zeer overtuigend. Het Millenium III mechaniek van ABS carbon reageert op alle nuances die u meegeeft in uw aanslag. Zo kunt u zeer goed gevoel meegeven aan uw pianospel.

Massieve zangbodem

De massieve zangboden van de K-300 ATX 2 is gemaakt van speciaal geselecteerd vurenhout. Deze houtsoort zorgt voor de warme ronde klank van deze Kawai piano. Deze resonantiebodem en de ribben zijn de belangrijkste componenten van een akoestische piano wanneer het op klankproductie aankomt. Zowel het gebruik van het materiaal als de manier waarop de piano gebouwd wordt, hebben grote invloed op het klankvolume en de toonkwaliteit.

AnytimeX2

Bij een nieuwe piano hoort ook een nieuw silent systeem: de AnytimeX2, kortweg ATX2. Dit systeem bevat een unieke sample van de Kawai EX concertvleugel, waardoor u ook met hoofdtelefoon optimaal kunt spelen. Naast verschillende piano- en vleugelpresets is de ATX2 uitgerust met diverse extra functies, waaronder dual en split mogelijkheden en een front USB aansluiting. Het display is een stuk groter dan zijn voorganger en geeft ook meer informatie door. Dit geeft de pianist nog meer controle tijdens het spelen. Overigens is de K-300 ook als ATX2-f variant verkrijgbaar, waarbij het geluid van het AnytimeX2 systeem via de zangbodem wordt weergegeven. U kunt hier klikken voor meer informatie over dit model.

Verschillende uitvoeringen

Wanneer u een Kawai K-300 piano aanschaft, kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen. De meest voorkomende kleuren zijn zwart hoogglans (Ebony Polished) en wit hoogglans (White Polished). Daarnaast kunt u kiezen uit messing en chroom beslag. Dit zijn de metalen onderdelen van het meubel (pedalen, scharnieren en inleg van het logo). Deze versie is uitgevoerd in Polished Ebony (zwart hoogglans) met messing beslag. Ligt uw voorkeur bij een andere kleur? Neem dan contact met ons op.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 234,00 kg
Diepte 61,00 cm
Breedte 149,00 cm
Hoogte 122,00 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Kawai
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Kawai
Bevat silentsysteem ja
Inbouw silentsysteem mogelijk nee
Schoothoogte 66,00
Beslag messing
Artikelcode P040276
Koichi Kawai

Koichi Kawai

Koichi Kawai werkte al op jonge leeftijd in de werkplaats van Yamaha en deed daar jarenlang ervaring op tot hij in zijn 41ste levensjaar in 1927 besloot om voor zichzelf te beginnen. Binnen een jaar had Kawai zijn eerste vleugel geproduceerd. Kawai had een moeilijke start dankzij een gebrek aan bekwame ambachtslieden en hoogwaardig materiaal. Gedurende de jaren 30 kwam de productie van de grond en produceerde Kawai 1000 piano’s per jaar.

Helaas werd de fabriek in Hamamatsu volledig verwoest in de Tweede Wereldoorlog en werd alles onzeker voor Koichi Kawai. Na jarenlang hard werken herstelde het bedrijf zich gelukkig in 1949 en in 1953 lag de productie alweer op 1500 piano’s per jaar. Daarna is het bedrijf onder de zoon Shigeru Kawai en vervolgens onder kleinzoon Hirotaka Kawai blijven groeien tot de nummer twee in pianoproductie van de wereld.

Lees meer over het merk Kawai