page-loader-icon

Casio Celviano AP-470 WE digitale piano

De Casio Celviano AP 470 is een compacte maar complete digitale piano in een kast met klassieke uitstraling. De piano beschikt onder andere over de AiR toongenerator en het Tri-Sensor Scaled Hammer klavier die samen zorgen voor het gevoel en de klank van een echte piano. Ook bevat de piano handige en leuke functies zoals de Duet Modus om samen te spelen en Concert Play waarmee u met een volledig symfonieorkest mee kunt spelen. Daarnaast hoeft u zich met de verscheidenheid aan tonen (orgels, e-piano’s, strings en meer) die de AP-470 bevat al helemaal geen zorgen te maken, met deze piano zult u zich nooit vervelen. Let op: De getoonde accessoires zijn optioneel.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 1.329,00
€ 906,00
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Amadeus Beethovenbank Klassiek WH (skai zitting)
Amadeus Beethovenbank Klassiek WH (skai zitting)
+ € 79,95
(u bespaart € 49,05)
Entrada Pianobank Klassiek WH
Entrada Pianobank Klassiek WH
+ € 39,95
(u bespaart € 20,00)
Amadeus VL-300 S vleugellamp
Amadeus VL-300 S vleugellamp
+ € 69,95
(u bespaart € 29,05)
Amadeus VL-300 B vleugellamp
Amadeus VL-300 B vleugellamp
+ € 69,95
(u bespaart € 29,05)
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
+ € 19,95
(u bespaart € 30,00)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)

Meer Informatie

De Casio Celviano AP 470 is een compacte maar complete digitale piano in een kast met klassieke uitstraling. De piano beschikt onder andere over de AiR toongenerator en het Tri-Sensor Scaled Hammer klavier die samen zorgen voor het gevoel en de klank van een echte piano. Ook bevat de piano handige en leuke functies zoals de Duet Modus om samen te spelen en Concert Play waarmee u met een volledig symfonieorkest mee kunt spelen. Daarnaast hoeft u zich met de verscheidenheid aan tonen (orgels, e-piano’s, strings en meer) die de AP-470 bevat al helemaal geen zorgen te maken, met deze piano zult u zich nooit vervelen.

Gedetailleerd klavier voor dynamische expressie

Het 88 toetsen tellende klavier met Scaled Hammer Action geeft het gevoel van een akoestische vleugel door het hogere gewicht van de lage toetsen en het lagere gewicht van de hoge toetsen. Daarnaast zijn de gewogen toetsen voorzien van maar liefst drie sensoren zodat de AP470 uw pianospel zeer nauwkeurig kan waarnemen of u nu krachtig staccato of romantisch legato speelt. Het Tri-Sensor Scaled Hammer Action klavier zorgt voor een authentiek gevoel en geweldige dynamische expressie. De AP 470 simuleert met Key Action Noise zelfs het mechanische geluid dat hoort bij het aanslaan van de toetsen op een vleugel waardoor de ervaring nog realistischer is.

Realistische pianogeluiden met AiR Sound Source technologie

De Casio Celviano AP-470 bevat de AiR toongenerator die prachtige realistische pianogeluiden levert met geavanceerde simulatie van snaarresonantie, demperresonantie en hameractie. Zo kan de AP470 uw dynamische pianospel zeer gedetailleerd omzetten in realistisch geluid. De piano beschikt ook nog eens over een polyfonie van 256 tonen die u tegelijkertijd kunt spelen zodat u zelfs de meest ingewikkelde stukken op deze compacte maar krachtige digitale piano kunt spelen.

Nieuw op de Casio Celviano AP-470

Als opvolger van de Celviano AP-460 heeft de AP470 een aantal nieuwe functies gekregen zoals Hoofdtelefoon Modus, de mogelijkheid tot verbinding met app en de bovengenoemde Key Action Noise. De Hoofdtelefoon Modus optimaliseert het geluid van de piano wanneer u een hoofdtelefoon gebruikt zodat de ervaring van de piano ook mét hoofdtelefoon nog prachtig is. Daarnaast kunt u de piano met uw computer, telefoon of tablet verbinden via USB om gebruik te maken van verschillende apps. Een van deze apps is de Chordana Piano app van Casio waarmee u onder andere de piano kunt aanpassen naar uw wens en PDF en MIDI bladmuziek interactief kunt gebruiken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, lessenaar, adapter, hoofdtelefoonhaak
Gewicht 43,40 kg
Diepte 42,70 cm
Breedte 141,70 cm
Hoogte 86,10 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Casio
Garantie 3 jaar
Kleur wit
Polyfonie 256,00
Opslag Intern, USB Flash Drive
Aansluitingen Hoofdtelefoon (2x), Line OUT (L/MONO,R), USB to DEVICE, USB to HOST
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Hall Simulator (4 types), Chorus (4 types), Brilliance (-3 to 0 to 3), DSP (built into some tones)
Omschrijving klanken 22 (partly new) built-in tones
Aantal klanken 22,00
Aantal toetsen 88
Toongenerator Multi-dimensional Morphing AiR
Vermogen 2 x 20W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer Ivory Touch
Artikelcode P043198