page-loader-icon

Crumar Mojo drawbar keyboard

De Crumar Mojo is dé betaalbare krachtpatser onder de digitale tonewheel orgels. Licht van gewicht, een goed dubbel klavier en fantastische aanpassingsmogelijkheden: daar staat Crumar voor.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 2.566,22
€ 1.775,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 36,54 per maand

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
+ € 9,95
(u bespaart € 30,00)
Entrada BK-200 B skai black keyboardbank
Entrada BK-200 B skai black keyboardbank
+ € 9,95
(u bespaart € 20,00)
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
+ € 9,95
(u bespaart € 40,00)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
+ € 275,00
(u bespaart € 54,00)
Amadeus VX50 actieve studio monitor  x 2
Amadeus VX50 actieve studio monitor x 2
+ € 196,00
(u bespaart € 84,00)
beleef
Crumar Mojo drawbar keyboard
Bekijk de video

Meer Informatie

De Crumar Mojo is dé betaalbare krachtpatser onder de digitale tonewheel orgels. Licht van gewicht, een goed dubbel klavier en fantastische aanpassingsmogelijkheden: daar staat Crumar voor. De intuïtieve bediening en het warme orgelgeluid zorgen voor een verbazingwekkende beleving. Crumar gebruikt voor Mojo zijn eigen simulatie GSi VB3 version 2 - één van de meest geavanceerde orgelsimulaties ooit. Bovendien is het uiterlijk van de Crumar Mojo erg functioneel, de knoppen zitten op de juiste plek. Tegelijkertijd is het uiterlijk klassiek en elegant, mede door de houten afwerking aan de zijkant.

Uw eigen sound maken

Leuk aan de Crumar Mojo is dat u het clonewheel-geluid compleet naar uw eigen wens kan aanpassen. GSi VB3 biedt namelijk 22 verschillende generator-simulaties aan om uit te kiezen. Daarbovenop kunt u ook zelf een generator-simulatie samenstellen. Bijna alle parameters zijn zelf in te stellen. Naast toonwielorgels bevat de Mojo ook simulaties van twee transistororgels en samples van twee vleugels. De USB-aansluiting zorgt ervoor dat u uw instrument kunt verbinden met uw PC en zo eigen klanken kunt inladen. Verder zijn er aansluitingen voor onder andere MIDI-pedaal aanwezig. Ook is er een 11-pins Leslie aansluiting te vinden op dit drawbar keyboard.

Gemakkelijk te bedienen

De Crumar Mojo is erg makkelijk te bedienen - er zijn geen overbodige knoppen of ingewikkelde menu’s te vinden op dit instrument. De bediening is logisch ingedeeld - 9 drawbars per klavier en 2 drawbars voor de baspedalen. Ook zijn er 7 presetknoppen per klavier te vinden. Verder zijn, zoals men op een clonewheel mag verwachten, ook de gebruikelijke Vibrato, Chorus, Percussion en Overdrive effecten te vinden.

Bent u op zoek naar een betaalbaar digitaal toonwielorgel, maar wilt u niet inleveren op de warmte van de klank en aanpassingsmogelijkheden? Dan is de Crumar Mojo zeker een interessant instrument. Wilt u meer informatie over dit prachtige product, neem contact met ons op of kom langs, wij helpen u graag!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Kleur bruin
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Crumar
Garantie 3 jaar
Artikelcode P041972