Yamaha Clavinova CLP-675 DW digitale piano

De Yamaha Clavinova CLP-675 weet met zijn 3-weg speakersysteem en werkelijk fantastische aanslag menig pianist te verwonderen. Het compleet nieuwe klavier GrandTouch™ zorgt voor een ongekend realisme: de zwarte én witte toetsen (met Ivory Touch) zijn beide van echt hout. Het nieuwe mechaniek simuleert bovendien een grotere toetslengte, waardoor u als pianist een gebalanceerde en natuurlijke respons kan verwachten.

Lees verder >
Uitverkocht
Yamaha Clavinova CLP-675 DW digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
€ 3.532,00
€ 2.659,00
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
Amadeus Beethovenbank Klassiek DW (skai zitting)
Amadeus Beethovenbank Klassiek DW (skai zitting)
+ € 149,00
(u bespaart € 50,00)
Amadeus Beethovenbank Klassiek DR (velours zitting)
Amadeus Beethovenbank Klassiek DR (velours zitting)
+ € 59,95
(u bespaart € 69,05)
Amadeus VL-300 S vleugellamp
Amadeus VL-300 S vleugellamp
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
Amadeus VL-300 B vleugellamp
Amadeus VL-300 B vleugellamp
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
+ € 9,95
(u bespaart € 40,00)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
+ € 205,00
(u bespaart € 124,00)
beleef
Yamaha Clavinova CLP-675 DW digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Yamaha CLP675 digitale piano zwart

De Yamaha Clavinova CLP-675 weet met zijn 3-weg speakersysteem en werkelijk fantastische aanslag menig pianist te verwonderen. Het compleet nieuwe klavier GrandTouch™ zorgt voor een ongekend realisme: de zwarte én witte toetsen (met Ivory Touch) zijn beide van echt hout. Het nieuwe mechaniek simuleert bovendien een grotere toetslengte, waardoor u als pianist een gebalanceerde en natuurlijke respons kunt verwachten.

Unieke bijpassende pianobank

Met de CLP-645 Dark Walnut (DW) voegt Yamaha een nieuwe kleur toe aan het spectrum. Speciaal voor de nieuwste Clavinova CLP-serie hebben wij - geheel op maat - een pianobank in deze kleur gemaakt: de Amadeus Beethovenbank Klassiek DW. De bijpassende pianobank is exclusief verkrijgbaar bij Oostendorp Muziek. De stijlvolle Dark Walnut pianobank schaft u nu extra voordelig aan als voordeelbundel in combinatie met deze digitale piano!

3-weg speakersysteem voor fantastische klankbeleving

Uniek aan de Yamaha CLP-675 is dat deze beschikt over een 3-weg speakersysteem van maar liefst 210 Watt. Doordat de digitale piano per kant (links én rechts) specifieke, individuele luidsprekers heeft voor elk frequentiebereik wordt er een dynamisch, inspirerend en vol geluid gecreëerd. Doordat er drie luidsprekers aan de linkerkant én drie luidsprekers aan de rechterkant gebruikt worden, klinkt de piano zéér ruimtelijk, net als bij een echt, akoestisch instrument.

Het GrandTouch™-klavier legt echt élke nuance vast

Het nieuwe GrandTouch™-toetsenbord van Yamaha laat u pianospelen zoals pianospelen hoort te zijn: door de grotere toetslengte, individueel gewogen houten toetsen en de synthetisch ivoren toplaag kunt u nóg meer nuance, details en dynamiek gebruiken tijdens het spelen van uw favoriete stukken. Een compleet nieuwe wereld gaat voor u open.

Verbeterde Virtual Resonance Modeling - neem de beste pianoklank in huis

De verbeterde Virtual Resonance Modeling is door Yamaha grondig herzien en verbeterd. Het van oudsher in akoestische instrumenten gespecialiseerde merk heeft VRM zó weten te optimaliseren, dat deze elk detail, van String Resonance tot Cabinet Resonance, tot in de puntjes weet na te bootsen. De klankbeleving is zó optimaal, dat het voelt alsof u een heuse akoestische vleugel bespeelt.

Nieuw: Binaural sampling voor een superieure hoofdtelefoonbeleving!

Spelen met een hoofdtelefoon wordt nog fijner met de introductie van nieuwe binaural samples van de Yamaha CFX. Deze speciaal ontwikkelde pianoklank creëert een nieuwe dimensie in de hoofdtelefoonbeleving door de natuurlijke wijze van opnemen. Yamaha zet hiermee een nieuwe standaard neer in de piano-branche!

Bluetooth Audio - meespelen met muziek!

De Yamaha Clavinova CLP675 beschikt over ingebouwde Bluetooth Audio-functionaliteit, waarmee u op een zéér eenvoudige manier kan meespelen met bijvoorbeeld:

  • Begeleiding van lesboeken
  • Populaire muziek
  • A capella vocals
  • Lesfilmpjes op YouTube.

Dit alles eenvoudig via uw eigen tablet of smartphone! U kunt natuurlijk ook de piano gebruiken als luidspreker - zonder dat u zelf het instrument bespeelt.

De verschillen tussen de Yamaha CLP675 en de CLP685

Het topmodel van de Yamaha CLP600-lijn, de Yamaha CLP685, is de grote broer van de Yamaha Clavinova CLP675. Het topmodel bevat naast een 300 Watt-geluidssysteem ook 529 klanken ten opzichte van de 36 klanken die de Yamaha CLP675 heeft. Daarnaast heeft de Clavinova CLP685 Spruce Cone Speakers, een authentieke klavierklep (net als een echte akoestische piano) én contra-gewichten.

Bijpassende pianobank

De mooie bijpassende pianobank die u op de afbeelding ziet wordt door Oostendorp Muziek gemaakt speciaal voor de CLP Dark Walnut. Deze pianobank kunt u optionaal bestellen bij Voordeelbundels of stuur een mailtje naar onze klantenservice ([email protected]). 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, adapter, “50 Classical Music Masterpieces” (muziekboek)
Gewicht 69,0 kg
Diepte 46,5 cm
Breedte 146,1 cm
Hoogte 113,6 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Yamaha
Garantie 5 jaar
Kleur bruin
Polyfonie 256
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, MIDI (IN / OUT / THRU), AUX IN (Stereo Mini), AUX OUT (L/L+R,R), USB (TO HOST/DEVI
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Reverb (6 types), Chorus (3 types), Brilliance (7 types), Effect (11 types)
Aantal klanken 36
Aantal toetsen 88
Toongenerator CFX Binaural sampling, Improved VRM and Bösendorfer Imperial piano samples
Vermogen 2 x (35W + 50W + 20W)
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LCD monochroom
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P042891