page-loader-icon

Korg GS1-88 Grandstage stagepiano

Niet alleen heeft de Grandstage 88 een krachtige sound, ook heeft het een Real Weighted Hammer Action 3 (RH3) klavier van zeer hoge kwaliteit. De hamers en toetsen zijn gewogen, ze zijn net als bij een akoestische piano zwaarder bij de lagere toetsen en lichter bij de hogere toetsen.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 3.375,00
€ 2.178,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 44,83 per maand

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
+ € 9,95
(u bespaart € 30,00)
Entrada BK-200 B skai black keyboardbank
Entrada BK-200 B skai black keyboardbank
+ € 9,95
(u bespaart € 20,00)
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
+ € 9,95
(u bespaart € 40,00)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
+ € 275,00
(u bespaart € 54,00)
Amadeus VX50 actieve studio monitor  x 2
Amadeus VX50 actieve studio monitor x 2
+ € 196,00
(u bespaart € 84,00)
beleef
Korg GS1-88 Grandstage stagepiano
Bekijk de video

Meer Informatie

Optimale performance met de Korg Grandstage GS1 88

De Korg Grandstage GS1 88 heeft alles wat u nodig heeft in één stagepiano gebundeld. De Grandstage heeft zeven zeer levendige sound engines, van concertvleugels tot e-piano’s en van orgels tot synthesizers. Ook is deze nieuwe stage piano uitgerust met een bijzonder realistisch klavier voor een ultieme speelervaring. De Grandstage heeft een zeer helder en gebruiksvriendelijk interface. Daarnaast is de GS1-88 stagepiano ook nog eens een plaatje om te zien door het unieke nieuwe design van Korg.

Geweldige geluiden met zeven sound engines

De SGX-2 akoestische piano sound engine heeft prachtige expressieve concertvleugels, met samples van bijzondere instrumenten van over de hele wereld, maar ook een gewone akoestische piano met een intiem karakter. De EP-1 engine bevat zes heerlijke vintage elektrische piano sounds met Multi-Dimensional Synthesis (MDS) technologie voor meer dynamiek. Voor de orgelliefhebbers heeft Korg maar liefst drie verschillende orgel sound engines in de GS1-88 gebouwd, CX-3, VOX en Compact orgels, alledrie uitgerust met het rotary speaker effect voor een realistische speelervaring. Daarnaast heeft de Grandstage een analoge en een high definition synthesizer, AL-1 en HD-1, waarmee u de 500 ingebouwde sound programs kan bespelen en naar jouw wens kan aanpassen.

Real Weighted Hammer Action 3 klavier voor de beste speelervaring

Niet alleen heeft de Grandstage 88 een krachtige sound, ook heeft het een Real Weighted Hammer Action 3 (RH3) klavier van zeer hoge kwaliteit. De hamers en toetsen zijn gewogen, ze zijn net als bij een akoestische piano zwaarder bij de lagere toetsen en lichter bij de hogere toetsen. De speelervaring komt daardoor wel heel dicht in de buurt bij een akoestische piano! De Korg Grandstage kan de kleinste nuances met dit klavier overbrengen.

Ultieme controle door gebruiksvriendelijk

Het duidelijke interface zorgt ervoor dat u moeiteloos door de verschillende sound engines en andere functies kunt navigeren, zodat u op het podium (en thuis) snel kunt wisselen van sound. Ook heeft de GS1 88 favorieten-knopjes waarmee u heel simpel uw meest gebruikte sounds kunt opslaan, zodat u deze letterlijk met één druk op de knop naar voren kunt halen. Om het geheel nog mooier te maken heeft Korg haar unieke Smooth Sound Transition (SST) nog verder verbeterd zodat de overgangen tussen sounds en effecten nog natuurlijker en beter klinken.

Stijlvol design

In het design van de Grandstage heeft Korg de elegantie van de akoestische piano als inspiratiebron gebruikt. Zo heeft de Grandstage 88 een stijlvol achterpaneel met chique houtnerf en een strak aluminium voorpaneel met haarlijn textuur. Daarnaast krijgt u bij aankoop van de Grandstage de nieuwe M-SV standaard die Korg speciaal voor de GS1 88 heeft ontworpen. Deze standaard heeft een heel bijzonder, maar prachtig strak ontwerp. De gehele combinatie is een statement op het podium. 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires stroomsnoer, lessenaar, sustainpedaal (DS-1H), keyboard stand (Standard-M-SV)
Gewicht 20,00 kg
Diepte 35,90 cm
Breedte 131,10 cm
Hoogte 14,00 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Korg
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Opslag Intern, USB
Aansluitingen Hoofdtelefoon: 6.3 mm stereo jack; Audio Output (L,R): XLR, gebalanceerd; Audio Output (L/mono, R):
USB-audio nee
Opnamefunctie nee
Effecten 3-band EQ en vier insert effects, Reverb/Delay
Omschrijving klanken SGX-2: zes akoestische piano's; EP-1: zes vintage elektrische piano's; CX-3, VOX en Compact: drie or
Aantal klanken 500,00
Aantal toetsen 88
Toongenerator 9 toongeneratoren: SGX-2 (Acoustic Piano), EP-1 (Electric Piano), AL-1 (Analog Modeling), CX-3 (Tone
Ingebouwde speakers nee
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar nee
Pedalen 1
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043003