NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Korg SV-1 88 BK stagepiano

Op de Korg SV-1 88 kunt u lekker ouderwets aan knoppen draaien voor direct effect. De stage piano is mooi retro vormgegeven, maar ontworpen met de optredende muzikant in het achterhoofd; geluiden zijn bijvoorbeeld eenvoudig op te roepen met de duidelijk gelabelde knoppen. Daarnaast bevat de SV-1 de nieuwste Korg samples en ook nog eens Korg's beste klavier: het RH3 klavier met 88 toetsen.

Lees verder >
Uitverkocht
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 29,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 25,00)
+ € 21,95
(u bespaart € 8,00)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 109,00
(u bespaart € 80,00)
+ € 299,00
(u bespaart € 79,00)
beleef
Korg SV-1 88 BK stagepiano
Bekijk de video

Meer Informatie

Op de Korg SV-1 88 kunt u lekker ouderwets aan knoppen draaien voor direct effect. De stage piano is mooi retro vormgegeven, maar ontworpen met de optredende muzikant in het achterhoofd; geluiden zijn bijvoorbeeld eenvoudig op te roepen met de duidelijk gelabelde knoppen. Daarnaast bevat de SV-1 de nieuwste Korg samples en ook nog eens Korg's beste klavier: het RH3 klavier met 88 toetsen. Al met al is de Korg SV1 88 een heerlijk stagemonster waarmee u zeker voor de dag kunt komen.

Sound van de Korg SV-1 88

De 36 voorgeprogrammeerde sounds bestaan onder andere uit e-piano's, akoestische piano's, orgels, strijkers en synthesizers, waaronder meerdere unieke instrumenten zoals vintage e-piano's uit de jaren 80 en prachtige Duitse concertvleugels. De sounds zijn zeer nauwkeurig gesampled met oog voor details als Key-off Noise en demper-, en hamergeluid.

Een greep uit de effecten

De Korg SV-1 88 heeft meerder secties met effecten. De Pre FX effecten sectie bevat dé essentiële effecten zoals compressie, boost, chorus/vibrato, tremolo en wah voor het voorbewerken van je sound. De Modulation FX heeft een aantal beroemde stompbox-pedalen waarmee je bijvoorbeeld de karakteristieke sound van een rotary speaker kunt reproduceren. Ook heeft de Korg SV1 uiteraard Reverb, Delay, een Equalizer, Amp Modeling en een Limiter zodat u nooit iets te kort komt op deze Korg stage piano

Connectiviteit

Een stage piano is niet compleet zonder de juiste connectiviteit. De SV-1 is uitgerust met Balanced XLR, recht/links audio in en uit, MIDI in en uit, een YSB MIDI poort en ruimte voor 3 pedalen. Er is daarmee ruimte voor een demper-pedaal, een sosenuto-pedaal of switch-pedaal en een Sweep-pedaal.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels), stroomsnoer, Accessory Disk, lessenaar, sustainpedaal (DS-2H)
Gewicht 20,6 kg
Diepte 34,7 cm
Breedte 135,6 cm
Hoogte 15,7 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Korg
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 80
Aansluitingen Audio output, Audio input, Headphones, MIDI, Computer, Damper
USB-audio nee
Opnamefunctie nee
Omschrijving klanken E. Piano 1 (6x); E. Piano 2 (6x); Clav (6x); Piano (6x); Organ (6x); Other (6x)
Aantal klanken 36
Aantal toetsen 88
Toongenerator EDS (Enhanced Definition Synthesis)
Ingebouwde speakers nee
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar nee
Pedalen één
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P002424