Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Kawai K-200 ATX2 PWH messing Silent piano

Muziekcentrum Oostendorp Kawai K-200 ATX2 PWH messing Silent piano

De Kawai K-200 ATX2 PWH messing Silent piano is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Kawai K-200 ATX2 WH/P messing silent piano

Andere producten van Kawai

Lees meer over de Kawai K-200 ATX2 PWH messing Silent piano

Kawai K-200 ATX2 PE messing

De K-200 ATX2 is de nieuwste piano van Kawai in de upright serie. Het nieuwe design en het bewerkte klankconcept van de K-200 is zeer overtuigend.

Millennium III mechaniek

Het befaamde Millennium III mechaniek biedt u de mogelijkheid om een dynamische speelwijze te creëren. Kawai heeft een aantal decennia terug een nieuwe mechaniek ontwikkeld waarin kunststof onderdelen zijn aangebracht. Toen heeft de ABS mechaniek haar intrede gedaan. Na jarenlang doorontwikkelen is nu ABS-carbon in de mechaniek verwerkt. Het voordeel van carbon is de stugheid van het materiaal. Tevens blijft carbon onder wisselende vochtigheid en temperatuur zeer stabiel. Uw piano is daarom duurzamer en hij beschikt over een preciezere speelaard. U wordt daarmee in staat gesteld om een super gecontroleerde pianotechniek te ontwikkelen. Oorspronkelijk was het mechaniek ontworpen voor de wereldbekend vleugels van Kawai. Het ombouwen van deze mechaniek naar de Upright piano’s bleek een gouden vondst.

Massieve zangbodem

De massieve zangboden van de K-200 ATX2 is gemaakt van speciaal geselecteerd vurenhout. Deze houtsoort zorgt voor de warme ronde klank van deze Kawai piano. Deze resonantiebodem en de ribben zijn de belangrijkste componenten van een akoestische piano wanneer het op klankproductie aankomt. Zowel het gebruik van het materiaal als de manier waarop de piano gebouwd wordt, hebben grote invloed op het klankvolume en de toonkwaliteit.

AnyTime X

De K-200 ATX2 (AnyTime X) formule is uitermate geschikt voor het hele gezin, maar ook voor pianolessen op muziekscholen of privéonderwijs. Het ATX2 systeem zorgt voor geluidsonderdrukking van het akoestische gedeelte van het klavier. Deze optie maakt voor pianisten van elk niveau mogelijk om met gebruik van koptelefoon piano te spelen en daarmee niemand te storen. Daarnaast bevat dit systeem een scala aan extra klanken en mogelijkheden, gelijk aan de digitale piano's van Kawai.

Deze K-200 ATX2 is uitgevoerd in Polished White (wit hoogglans) en messing.

4.7/51918
7155.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek