Herfstactie: ontvang €500 extra herfstvoordeel op alle Sebastian Steinwald piano's en vleugels!


Yamaha Clavinova CLP-735 WH digitale piano

Deze Yamaha CLP-735 is een kwalitatieve digitale piano die zeker de moeite waard is te beschouwen. Het instrument heeft nieuwe (binaurale) samples van de CFX en Bösendorfer Imperial concertvleugels die u een afwisseling bieden tussen robuuste tonen en warme Weense klanken. De piano geeft u een range aan voices, ritmes en songs om uw muziek mee vorm te geven. U sluit de SmartPianist App aan voor allerlei additionele muzikale mogelijkheden. 

Bij de aankoop van dit Yamaha instrument kunt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha krijgen. Flowkey is een populaire pianoapp om piano mee te leren spelen.

Wilt u graag weten of deze Yamaha CLP-735 digitale piano bij u past? Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. U bereikt ons op 038 - 376 2954 of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!

Bekijk hier al onze digitale Yamaha piano's.

Banner Digitale Piano's Oostendorp Wit

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 2.672,00
€ 1.879,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Andere uitvoering Ja, mogelijk
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 19,95
(u bespaart € 30,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 89,00
(u bespaart € 60,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 50,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 25,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 10,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 10,00)
beleef
Yamaha Clavinova CLP-735 WH digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Yamaha Clavinova CLP-735: look & feel

De kast van de Yamaha Clavinova CLP-735 is met zijn lichte rondingen een elegant ontwerp. Met de verschillende beschikbare uitvoeringen is er altijd een model dat complementair is aan uw inrichting en waar u zich goed bij voelt. Het meubel is zo ontworpen dat het blikveld van de pianist rust en kalmte uitstraalt.

Het keyboard van de CLP-735 bestaat uit kunststof Ivory touch voor de witte toetsen en ebony touch voor de zwarte. 

Samples van de Yamaha Clavinova CLP-735

De klanken van deze Yamaha digitale piano zijn samples (geluidsopnames) van de CFX concertvleugel en een Bösendorfer Imperial vleugel. De CFX wordt gekenmerkt door robuuste tonen en een uitgebreid kleurenpalet. U geeft er expressieve nuances goed mee aan. De Bösendorfer biedt juist warme, Weense tonen.

Van beide concertvleugels zijn binauraal samples genomen. De tonen worden vanuit verschillende hoeken gevangen zodat de muziek natuurlijker klinkt en het prettiger is om naar te luisteren, ook als u langere speelsessies heeft. 

Akoestisch geluid van deze Yamaha Clavinova

Er zijn aantal elementen die u terughoort in het geluid van een akoestische piano. Zoals resonantie van omliggende snaren wanneer u een noot aanslaat (snaarresonantie) en de resonantie van alle noten wanneer u het demperpedaal gebruikt (demperresonantie). Deze elementen en meer zitten ook in deze Yamaha digitale piano! En in de 700-serie nog realistischer dan ooit.

Muziek uit de 18e en 19e eeuw

De Yamaha Clavinova CLP-735 heeft 38 voices, ofwel geluiden van instrumenten waar u uit kunt kiezen. De CLP-700 serie is de eerste van de serie die voices van de fortepiano uit de 18e en 19e eeuw heeft. De naam fortepiano werd gegeven aan de eerste keyboard instrumenten halverwege de 18e eeuw. De CLP-735 heeft de Mozart Piano uit de 18e en de Chopin Piano uit de 19e eeuw. Beeld u in dat dit de geluiden waren van de piano’s waarop Mozart en Chopin hun muziek componeerden!

Nieuwe functies in de Yamaha CLP-735

In de Yamaha CLP-735 zijn nu alle geluiden en resonantie van het demperpedaal verwerkt. Of u hard of zacht indrukt gedurende een korte of lange tijd, u krijgt nu een nog realistischer en genuanceerder geluid.

De CLP-735 heeft een nieuwe functie genaamd Tone Control. Hiermee past u de overall sound aan van de de bas, de middenrange en de treble. Ook zitten er 20 rythmes van drum en basbegeleiding in deze digitale piano.

SmartPianist App

Als u de SmartPianist applicatie gratis downloadt en aansluit op uw Yamaha CLP-735 heeft u toegang tot allerlei extra muzikale functies. U kunt allerlei parameters aanpassen (onderdelen van het geluid), bijvoorbeeld de echo’s in een geselecteerde speellocatie. Laat een achtergrondband spelen, oefenen met songs, stem je piano. Er is veel te ontdekken in deze applicatie!

Yamaha Clavinova CLP-745 en CLP-775

De modellen boven de Yamaha CLP-735 zijn de CLP-745 en CLP-775. Deze modellen hebben u net iets meer te bieden. Beide hebben toetsen van hout en bieden verbinding via Bluetooth. De CLP-775 geeft u een nog natuurlijkere toetsbeleving.

Op een akoestische piano is iedere toets anders gewogen omdat de snaren verschillen in lengte en dikte. De Yamaha CLP-775 volgt als eerste in zijn soort deze getrapte aanslag. De CLP-digitale piano voor wie een meer authentieke aanslag kan waarderen.

Ook heeft de CLP-775 een Grand Touch klavier. Wat houdt dit in? Bij een gemiddeld klavier is het moeilijker om expressie in uw muziek door te laten klinken wanneer u wat verder naar achter op de toets zit. U moet meer kracht zetten omdat dit stuk van de toets dicht bij de hefboom zit. Het Grand Touch klavier van de CLP-775 heeft langere toetsen waardoor u ook verderop op de toets gemakkelijk levendig speelt.

Flowkey Premium

Bij de aankoop van dit Yamaha instrument kunt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha krijgen. Met de Yamaha Flowkey app heeft u de mogelijkheid piano te leren op uw eigen tempo en uw favoriete liedjes te leren. 

De app beschikt over een grote catalogus aan interactieve liedjes, cursussen en tutorials. Hierbij krijgt u directe feedback over uw pianospel en wordt u vooruit geholpen. De app is ideaal voor beginners maar ook zeker geschikt voor herbeginners en gevorderden. Registreer uw product op de Yamaha website en u ontvangt uw Flowkey-voucher.

Persoonlijk adviesgesprek?

Wilt u graag weten of deze Yamaha Clavinova CLP-735 digitale piano bij u past? Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. U bereikt ons op 038 - 376 2954 of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!

 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Meegeleverde accessoires handleiding, adapter, “50 Classical Music Masterpieces” (muziekboek)
Gewicht 58,4 kg
Diepte 45,9 cm
Breedte 146,1 cm
Hoogte 108,1 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Yamaha
Garantie 5 jaar
Kleur wit
Polyfonie 256
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, MIDI (IN / OUT / THRU), AUX IN (Stereo Mini), AUX OUT (L/L+R,R), USB (TO HOST/DEVI
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en Audio
Effecten Reverb (6 types), Chorus (3 types), Brilliance (7 types), Effect (12 types)
Aantal klanken 38
Aantal toetsen 88
Toongenerator CFX Binaural sampling, Improved VRM and Bösendorfer Imperial piano samples
Vermogen 2 x 30W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LCD monochroom
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043902