NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Korg Krome 73 synthesizer

Deze synth is ook zeer geschikt om mee op te treden of om mee te jammen, met de vele geluiden kunt u veel variatie aanbrengen in uw spel. U heeft de keuze uit maar liefst 640 programma’s en 288 combinaties van geluiden. Een groot deel van deze hoogwaardige geluiden en programma's is afkomstig van de Kronos-serie. 

Lees verder >
Uitverkocht
Korg Krome 73 synthesizer is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 69,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 49,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 54,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 109,00
(u bespaart € 80,00)
+ € 299,00
(u bespaart € 79,00)
+ € 369,00
(u bespaart € 69,00)
+ € 429,00
(u bespaart € 109,00)

Meer Informatie

De Korg Krome 73 workstation synthesizer biedt u volledige, ongeloopte samples, die zorgen voor een fantastisch geluid bij elke toets die u aanslaat. Deze synthesizer zal u doen verstelt staan; wat u kunt met dit instrument voor deze prijs is ongelooflijk. Vele functies en klanken zijn overgenomen van de populaire Kronos-serie, maar de Korg Krome is zachter in prijs en ook nog eens een stuk draagbaarder. 

De nieuwe standaard voor kwaliteit

Zijn naam komt van de Griekse vertaling voor kleur en deze synthesizer biedt u dan ook een enorm pallet aan kleurige klanken die u levendige muzikale inspiratie zal geven. Deze synth is ook zeer geschikt om mee op te treden of om mee te jammen, met de vele geluiden kunt u veel variatie aanbrengen in uw spel. U heeft de keuze uit maar liefst 640 programma’s en 288 combinaties van geluiden. Een groot deel van deze hoogwaardige geluiden en programma's is afkomstig van de Kronos-serie. 

Krome als Workstation

Deze synth is ook heus workstation met vele functies die u ongetwijfeld zullen inspireren. Zo heeft de Krome 73 een Auto Step Setup-functie waarmee je met een schakelaartje direct kunt beginnen met opnemen, ook als u midden in een Progam of Combination bent. In de Combination modus kunt u onder andere twee arpeggiators tegelijk laten lopen. De Drum Track bevat levendige drumsounds van studiokwaliteit en daarnaast heeft u ook nog eens beschikking over een 16-sporen sequencer.

Ook in deze serie: de Korg Krome 88

Past de Korg Krome 73 helemaal bij u maar wilt u liever wat meer toetsen en misschien ook wel een beter klavier? Bekijk dan eens de Krome 88. De Korg Krome 88 heeft 88 toetsen en een beter klavier: het Natural Weighted Hammer Action klavier. De gewogen toetsen van dit klavier komen een stuk dichter in de buurt van een authentieke piano ervaring en zijn dus erg geschikt voor u wanneer u een meer piano-gerichte toetsenist bent.

Extra mogelijkheden

Met de USB connectie, kunt u uw data overbrengen naar uw pc om het daar verder te bewerken of af te spelen. Ook is er de optie om een SD kaart toe toe voegen, zo kunt u makkelijk uw data opslaan en snel overbrengen naar externe apparaten. Met de Krome Editor kunt u uw geluiden aanpassen op uw computer.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels), adapter
Gewicht 8,2 kg
Diepte 31,3 cm
Breedte 119,1 cm
Hoogte 9,3 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Korg
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 73
Klavier Half gewogen
Soort display LCD Kleur
Touchscreen ja
Aansluitingen Hoofdtelefoon, Line out (L/MONO, R), sustainpedaal, footswitch, controlpedaal, MIDI IN/OUT (5-pin DI
Artikelcode P002325