SALE tot wel 30% korting


Korg Krome 88 synthesizer

De Korg Krome 88 biedt u volledige, ongeloopte samples, die zorgen voor een fantastisch geluid bij elke toets die u aanslaat. Deze synthesizer zal u doen verstelt staan; wat u kunt met dit instrument voor deze prijs is ongelooflijk.

Lees verder >
Uitverkocht
Korg Krome 88 synthesizer is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 34,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 34,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 54,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 24,95
(u bespaart € 5,00)
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 59,95
(u bespaart € 19,05)
+ € 299,00
(u bespaart € 79,00)
beleef
Korg Krome 88 synthesizer
Bekijk de video

Meer Informatie

De Korg Krome 88 biedt u volledige, ongeloopte samples, die zorgen voor een fantastisch geluid bij elke toets die u aanslaat. Deze synthesizer zal u doen verstelt staan; wat u kunt met dit instrument voor deze prijs is ongelooflijk. Vele functies en klanken zijn overgenomen van de populaire Kronos-serie, maar de Korg Krome is zachter in prijs en ook nog eens een stuk draagbaarder. Daarbij komt nog dat de Korg Krome 88 een workstation is met 88 gewogen toetsen, wat precies het verschil maakt met de andere Korg Krome types, de Krome 61 en 73. De Krome 88 speelt door het Natural Weighted Hammer Action klavier als een echte akoestische piano.

De nieuwe standaard voor kwaliteit

Zijn naam komt van de Griekse vertaling voor kleur en deze synthesizer biedt u dan ook een enorm pallet aan kleurige klanken die u levendige muzikale inspiratie zal geven. Het geweldige geluid van de Grand Piano en de elektrische piano is afkomstig van de beroemde Korg Kronos serie. Met een knop heeft u de drumtracks voor het uitzoeken, daarbij kunt u weer kiezen uit vele stijlen en genres. Ook zijn er snelheid regelaars met wel 8 niveaus beschikbaar. Deze synth is ook zeer geschikt om mee op te treden of om mee te jammen, met de vele geluiden kunt u veel variatie aanbrengen in uw spel. U heeft de keuze uit maar liefst 640 programma’s en 512 combinaties van geluiden. Ook een groot deel van deze hoogwaardige geluiden en programma's is afkomstig van de Kronos-serie. 

Krome 88 als Workstation

Deze synth is ook heus workstation met vele functies die u ongetwijfeld zullen inspireren. Zo heeft de Krome 88 een Auto Step Setup-functie waarmee je met een schakelaartje direct kunt beginnen met opnemen, ook als u midden in een Progam of Combination bent. In de Combination modus kunt u onder andere twee arpeggiators tegelijk laten lopen. De Drum Track bevat levendige drumsounds van studiokwaliteit en daarnaast heeft u ook nog eens beschikking over een 16-sporen sequencer.

Uiterlijk

Het uiterlijk is enorm verbeterd, het paneel is nu van aluminium, dit zorgt voor een zeer luxe uitstraling. Verder is het display aangepast van dit Korg instrument. Het 7 inch touchscreen zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk geheel. Verder is er een USB aansluiting en is er de mogelijkheid om een SD kaart te gebruiken, dit versnelt het proces. Zo kunt u snel uw geluiden opslaan en overbrengen naar uw pc of andere externe apparatuur. Op uw PC kunt u uw geluiden aanpassen en bewerken met het Krome Editor programma.

Geïnteresseerd?

Al met is dit instrument fantastisch en doet het niet onder voor de instrumenten uit een hogere prijsklasse. Wilt u meer weten over dit instrument? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over dit instrument, ook geven wij u graag een demonstratie en mag u uiteraard ook zelf het instrument uit proberen in de showroom in Wezep.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels), adapter
Gewicht 14,7 kg
Diepte 38,3 cm
Breedte 144,8 cm
Hoogte 13,1 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Korg
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 88
Klavier Gewogen
Soort display LCD Kleur
Touchscreen ja
Aansluitingen Hoofdtelefoon, Line out (L/MONO, R), sustainpedaal, footswitch, controlpedaal, MIDI IN/OUT (5-pin DI
Artikelcode P002326