NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Korg LP-380 WH digitale piano

De Korg LP-380 WH digitale piano is de opvolger van de Korg LP350. Deze compacte maar complete digitale piano is een goede piano voor beginners of voor de pianist die wat minder ruimte heeft voor zijn piano.

Lees verder >
Uitverkocht
Korg LP-380 WH digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 119,00
(u bespaart € 30,00)
+ € 99,00
(u bespaart € 30,00)
+ € 64,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 69,95
(u bespaart € 9,05)
+ € 79,95
(u bespaart € 19,05)
+ € 139,00
(u bespaart € 22,00)
beleef
Korg LP-380 WH digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

De Korg LP-380 WH digitale piano is de opvolger van de Korg LP350. Deze compacte maar complete digitale piano is een goede piano voor beginners of voor de pianist die wat minder ruimte heeft voor zijn piano.

Mooie piano klanken

De pianoklank van de Korg LP-380 heeft vier Velocity Layers die het mogelijk maken om dynamisch (hard en zacht) te spelen. Ook heeft Korg de klank van de piano bij het gebruiken van het demper pedaal verrijkt door het toevoegen van realistische resonantie. Daarnaast beschikt de Korg LP-380 ook over drie mooie effecten; met Brilliance kunt u de helderheid van de toon aanpassen, Reverb zorgt voor een natuurlijke galm en Chorus voegt ruimtelijkheid toe aan het geluid. Naast de prachtige pianoklanken kunt u ook kiezen uit diverse andere instrumenten. Wilt u een orgel horen of een symfonieorkest? Al deze klanken hebt u tot uw beschikking.

Uitgerust met een pianoklavier

Het klavier van de Korg LP 380 WH heeft 88 toetsen die gewogen zijn in het Real Weighted Hammer Action 3-klavier. Dit betekent dat de aanslag van de toetsen overeenkomt met die van een echte piano met zwaardere toetsen bij de lagere noten en lichtere toetsen bij de hogere noten. Dit is erg belangrijk op een piano, zeker wanneer u piano leert spelen.

Leren pianospelen

De Korg LP-380 is bij uitstek een prachtig instrument op piano op te leren spelen. Het klavier voelt aan als een echte piano waardoor u meteen dynamiek goed aan kunt leren. Ook heeft de piano een metronoom (ritmecomputer) zodat u kunt oefenen met het strak in de maat spelen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om een hoofdtelefoon aan te sluiten op de piano zodat u ongestoord kunt oefenen.

Compact en modern

Het design is modern en strak. Een bijkomend voordeel daarvan is dat de piano heel weinig ruimte inneemt. Zoekt u een compacte digitale piano met uitstekende eigenschappen? Dan is de Korg LP380 zeker het overwegen waard!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels), adapter
Gewicht 36,0 kg
Diepte 35,1 cm
Breedte 135,5 cm
Hoogte 93,6 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Korg
Garantie 3 jaar
Kleur wit
Polyfonie 120
Aansluitingen Line out, MIDI in/out, hoofdtelefoon (2x), pedaal, speakers, DC in 19V
USB-audio nee
Opnamefunctie nee
Effecten Brilliance, Reverb and Chorus (3 levels each)
Omschrijving klanken Acoustic Piano x 5, Electric Grand, Electric Piano x 6, Harpsichord, Clavi x 2, Vibraphone, Marimba,
Aantal klanken 30
Aantal toetsen 88
Toongenerator Stereo Piano System
Vermogen 2 x 22W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LED
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen en aanslaggevoelig
Artikelcode P019763