page-loader-icon

Korg Prologue 8 synthesizer

Speciaal voor de prologue heeft Korg de Multi-engine ontwikkeld. De Multi-engine is een nieuwe, digitale VCO die digitale golfvormen en FM toevoegt. Deze VCO is ook nog te combineren met de twee andere, analoge VCO’s waardoor uw mogelijkheden veel verder reiken dan bij een analoge synthesizer.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 1.813,79
€ 1.305,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 26,86 per maand

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Entrada SKX-220 keyboardstandaard
Entrada SKX-220 keyboardstandaard
+ € 11,00
(u bespaart € 13,95)
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
+ € 14,95
(u bespaart € 25,00)
Entrada BK-200 B skai black keyboardbank
Entrada BK-200 B skai black keyboardbank
+ € 14,95
(u bespaart € 15,00)
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
+ € 19,95
(u bespaart € 30,00)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)
Amadeus VX50 actieve studio monitor  x 2
Amadeus VX50 actieve studio monitor x 2
+ € 196,00
(u bespaart € 84,00)
beleef
Korg Prologue 8 synthesizer
Bekijk de video

Meer Informatie

De Korg Prologue 8 is hét vlaggenschap van Korg. Met de Prologue 8 heeft Korg zichzelf overtroffen door een polyfone, analoge synthesizer van topkwaliteit te ontwikkelen. Dit instrument is uitgerust met de nieuw ontwikkelde Multi-engine, wat betekent dat u beschikt over maar liefst drie VCO’s! Hier kunt u optimaal gebruik van maken door het volledige klavier van 49 toetsen. Deze synth van Korg is de 8-stemmige variant, heeft u liever de beschikking over meer stemmen en toetsen, kijk dan eens naar de Prologue 16. Verder bevat de Prologue nog veel verschillende extra’s, waardoor u het geluid van uw instrument precies naar uw wens kunt aanpassen.

Multi-engine

Speciaal voor de prologue heeft Korg de Multi-engine ontwikkeld. De Multi-engine is een nieuwe, digitale VCO die digitale golfvormen en FM toevoegt. Deze VCO is ook nog te combineren met de twee andere, analoge VCO’s waardoor uw mogelijkheden veel verder reiken dan bij een analoge synthesizer. Daarnaast bevat de Prologue ook nog een Noise generator en een VPM Oscillator. Zijn scherpe, metaalachtige boventonen zorgen ervoor dat er geluiden uit het instrument kunnen worden gehaald die je nooit voor mogelijk had gehouden! Bovenop dit alles heb je ook nog de gebruikers-oscillator, waarin je maar liefst zestien eigen oscillatorprogramma’s kan laden.

Vele extra’s

Buiten de Multi-engine heeft de Prologue 8 ook nog een hoop andere functies. Zoals de meeste analoge synthesizers bevat ook dit instrument een arpeggiator die volledig naar wens in te stellen is. Verder heeft de prologue vier verschillende voice-modi. Met de functies POLY, MONO, UNISON en CHORD kunt u tot acht verschillende stemmen op uw eigen manier bespelen. Zo kunt u bijvoorbeeld met de CHORD-modus met maar één noot een heel akkoord spelen en met de UNISON-modus alle stemmen unisono bespelen. Ook zorgen de effectunits ervoor dat u gebruik kan maken van verschillende effecten als chorus, delay, ensemble en verschillende soorten reverb. Tenslotte is het instrument ook nog uitgerust met een hoogwaardig Natural Touch-klavier, wat inmiddels dé standaard is in de topklasse van de Korg workstations.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires Stroomsnoer
Gewicht 7,50 kg
Diepte 34,80 cm
Breedte 70,90 cm
Hoogte 11,80 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Korg
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 49
Klavier Niet gewogen
Soort display LCD monochroom
Touchscreen nee
Toongenerator Analoge sound generator + multi digitale sound generator (Noise, VPM, User)
Polyfonie 8,00
Aansluitingen Hoofdtelefoon, Output (L/MONO, R), Sync IN mini jack, Sync OUT mini jack, MIDI IN/OUT, USB B, EXP ja
Artikelcode P043230