page-loader-icon

Korg Prologue 16 synthesizer

Waar Korg met de Prologue 8 al een bijzonder goed instrument heeft gemaakt, gaan ze bij de Prologue 16 nóg een stapje verder. Zo heeft dit instrument bijvoorbeeld een octaaf extra op het klavier zitten en zit er onder andere een L.F. Compressor op.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 2.418,79
€ 1.706,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 35,12 per maand

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
+ € 9,95
(u bespaart € 30,00)
Entrada BK-200 B skai black keyboardbank
Entrada BK-200 B skai black keyboardbank
+ € 9,95
(u bespaart € 20,00)
Entrada BK-300 B skai black keyboardbank
Entrada BK-300 B skai black keyboardbank
+ € 14,95
(u bespaart € 30,00)
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
+ € 9,95
(u bespaart € 40,00)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
+ € 275,00
(u bespaart € 54,00)
beleef
Korg Prologue 16 synthesizer
Bekijk de video

Meer Informatie

Na de Korg Minilogue en de Korg Monologue is hier het langverwachte vlaggenschip: de Korg Prologue. Waar Korg met de Prologue 8 al een bijzonder goed instrument heeft gemaakt, gaan ze bij de Prologue 16 nóg een stapje verder. Zo heeft dit instrument bijvoorbeeld een octaaf extra op het klavier zitten en zit er onder andere een L.F. Compressor op. Ook is de Prologue 16, net als de Prologue 8, uitgerust met de nieuw ontwikkelde Multi-engine. Hierdoor beschikt u op dit instrument over maar liefst drie VCO’s! Verder bevat de Prologue nog veel verschillende extra’s, waardoor u het geluid van uw instrument precies naar uw wens kunt aanpassen.

Multi-engine

Speciaal voor de prologue heeft Korg de Multi-engine ontwikkeld. De Multi-engine is een nieuwe, digitale VCO die digitale golfvormen en FM toevoegt. Deze VCO is ook nog te combineren met de twee andere, analoge VCO’s waardoor uw mogelijkheden veel verder reiken dan bij een analoge synthesizer. Daarnaast bevat de Prologue ook nog een Noise generator en een VPM Oscillator. Zijn scherpe, metaalachtige boventonen zorgen ervoor dat er geluiden uit het instrument kunnen worden gehaald die je nooit voor mogelijk had gehouden! Bovenop dit alles heb je ook nog de gebruikers-oscillator, waarin je maar liefst zestien eigen oscillatorprogramma’s kan laden.

Vele extra’s

Buiten de Multi-engine heeft de Prologue 16 ook nog een hoop andere functies. Zoals de meeste analoge synthesizers bevat ook dit instrument een arpeggiator die volledig naar wens in te stellen is. Verder heeft de prologue vier verschillende voice-modi. Met de functies POLY, MONO, UNISON en CHORD kunt u tot acht verschillende stemmen op uw eigen manier bespelen. Zo kunt u bijvoorbeeld met de CHORD-modus met maar één noot een heel akkoord spelen en met de UNISON-modus alle stemmen unisono bespelen. Ook zorgen de effectunits ervoor dat u gebruik kan maken van verschillende effecten als chorus, delay, ensemble en verschillende soorten reverb. Tenslotte is het instrument ook nog uitgerust met een hoogwaardig Natural Touch-klavier, wat inmiddels dé standaard is in de topklasse van de Korg workstations.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires Stroomsnoer
Gewicht 9,10 kg
Diepte 34,80 cm
Breedte 87,40 cm
Hoogte 11,80 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Korg
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 61
Klavier Niet gewogen
Soort display LCD monochroom
Touchscreen nee
Toongenerator Analoge sound generator + multi digitale sound generator (Noise, VPM, User)
Polyfonie 16,00
Aansluitingen Hoofdtelefoon, Output (L/MONO, R), Sync IN mini jack, Sync OUT mini jack, MIDI IN/OUT, USB B, EXP ja
Artikelcode P043231