page-loader-icon

Clavia Nord Lead A1 synthesizer

De Nord Lead A1 is een krachtige, gestroomlijnde Analog Modeling Synthesizer. Voorzien van de engine van de Nord Lead 4, maar ontworpen met het oog op snel en efficiënt programmeren van klanken. De synth heeft 49 aanslaggevoelige toetsen, de houten pitch-stick en een modulatiewiel.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 1.536,00
€ 1.459,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 30,03 per maand

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Entrada SKX-220 keyboardstandaard
Entrada SKX-220 keyboardstandaard
+ € 11,00
(u bespaart € 13,95)
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
+ € 14,95
(u bespaart € 25,00)
Entrada BK-200 B skai black keyboardbank
Entrada BK-200 B skai black keyboardbank
+ € 14,95
(u bespaart € 15,00)
Entrada BK-300 B skai black keyboardbank
Entrada BK-300 B skai black keyboardbank
+ € 19,95
(u bespaart € 25,00)
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
+ € 19,95
(u bespaart € 30,00)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)
Amadeus VX50 actieve studio monitor  x 2
Amadeus VX50 actieve studio monitor x 2
+ € 196,00
(u bespaart € 84,00)
beleef
Clavia Nord Lead A1 synthesizer
Bekijk de video

Meer Informatie

De Nord Lead A1 is een krachtige, gestroomlijnde Analog Modeling Synthesizer. Voorzien van de engine van de Nord Lead 4, maar ontworpen met het oog op snel en efficiënt programmeren van klanken. De synth heeft 49 aanslaggevoelige toetsen, de houten pitch-stick en een modulatiewiel. De gebruikersinterface is vernieuwd, waarbij het instellen van de oscillator vereenvoudigd is. De oscillatorsectie bevat zowel traditionele golfvormen als digitale varianten. Middels parameters voor Pitch, Detune, Shape, Sync, AM, Noise, Dual Osc en FM kan er naar hartenlust getweakt worden. De polyfonie bedraagt 24 stemmen en de synth is 4-parts multitimbraal.

Vernieuwde interface en eindeloze mogelijkheden

Fundamenteel voor het ontwerp van de Lead A1 is een gloednieuwe maar eenvoudig te bedienen front panel interface. Het ontwerp is op basis van verzoeken van professionele muzikanten bedacht. Hiermee wordt er voldaan aan de vraag om dé perfecte sound zo snel mogelijk te kunnen creëren. Dankzij een nieuwe unieke Oscillator-sectie, voorgeprogrammeerde modulatiematrix en vereenvoudigde ADR envelopes is dit mogelijk met de Nord Lead A1. De geliefde Morph-functie maakt het mogelijk om via velocity of modulatiewiel diverse parameters te wijzigen, voor real-time beinvloeding van de klank. Deze synth van Nord beschikt ook over de zogenaamde mutator. Deze functie kan u verrassen met totaal nieuwe klanken, dit doet het door bijvoorbeeld de randomize functie te gebruiken. Verder beschikt u met deze synthesizer over de unieke like-functie. Wanneer u een mooie klank heeft gevonden maar er nog een klein beetje aan wilt veranderen, kunt u op de likeknop drukken. Deze slaat uw unieke creatie op zodat u daarna uitgebreid kunt proberen zonder uw mooie versie kwijt te raken. U kunt 50 klanken in de likebuffer zetten. Vervolgens slaat u de mooiste versies op, op en permanente locatie. De likebuffer wordt steeds geleegd als u het instrument uitzet.

Nord Lead A1 koppelen aan uw PC

Via een USB-aansluiting kan de Nord Lead A1 worden gekoppeld met uw computer en/of laptop, waarmee u tevens de patch-librarian van Nord kunt gebruiken. Het product is met zorg ontwikkeld in Zweden. Vervolgens handgemaakt in de hoofdstad Stockholm, waarbij veel aandacht uitgaat naar detaill en kwaliteit. De vormgeving is, met een metalen behuizing, solide te noemen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 4,85 kg
Diepte 27,20 cm
Breedte 86,40 cm
Hoogte 9,40 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Clavia
Garantie 3 jaar
Kleur rood
Aantal toetsen 49
Klavier Niet gewogen
Soort display LED
Touchscreen nee
Toongenerator Analog Modeling
Polyfonie 24,00
Aansluitingen Hoofdtelefoon, 4 audio outputs (unbalanced 6,3 mm jack), Sustain Pedal, Control Pedal, USB to HOST (
Artikelcode P040411