Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

50 jaar Orgel- en Keyboardclub Gelderland: vier het mee!

vrijdag 09 maart 2018 17:31

Zaterdag 24 maart Muziek Festival

Orgel- en Keyboardclub Gelderland bestaat dit jaar 50 jaar en viert dit met een Muziek Festival op zaterdag 24 maart 2018 in Partyboerderij De IJsselhoeve te Doesburg met optredens van:50-jaar

  • Dirk-Jan Ranzijn met diverse circusartiesten;
  • Menno Beijer (bekend van het OostendorpMusic videokanaal);
  • Peter Baartmans en Susan Albers;

U bent van harte welkom!

Toegang is gratis voor clubleden, aan niet-leden wordt een bescheiden bijdrage van € 10,- gevraagd voor het gehele programma.

Samenwerking

Oostendorp Muziek is als vaste hoofdsponsor zeer vereerd te mogen meewerken aan dit mooie muziekfeest ter ere van het 50-jarig bestaan van de club. Namens ons voltallige team feliciteren wij Orgel- en Keyboardclub Gelderland van harte met het behalen van deze prachtige mijlpaal. We bewonderen de energie en het enthousiasme waarmee de club na 50 jaar nog steeds met grote regelmaat workshops, demo’s en concerten voor haar leden organiseert.

Ook bedanken we de leden en het bestuur van de Orgel- en Keyboardclub voor de jarenlange plezierige samenwerking. We hopen deze samenwerking nog lang voort te mogen zetten.

Meer info over dit festival?

Voor alle informatie over dit festival verwijzen we u rechtstreeks naar de Muziek Festivalpagina van Orgel Keyboardclub Gelderland.

Wilt u meer weten over de Orgel- en Keyboardclub zelf, of zou u het leuk vinden om op regelmatige basis workshops, demo’s en concerten bij te wonen samen met mede-keyboard- en orgelspelers? Neem dan een kijkje op de website van de club.

 

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918