NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


dcbanner

Digital Classic

De Digital Classic is voor u ontwikkeld om u de voordelen van een digitale piano en het stijlvolle uiterlijk van een echte piano te kunnen bieden. In een eigen productieproces worden digitale piano’s in de kast van een echte piano gebouwd en hierdoor is er geen verschil te zien tussen een akoestische piano en een Digital Classic. En naast een prachtig uiterlijk beschikken ze ook over een voortreffelijke klank. We maken gebruik van de beste samples van Yamaha piano's en de speakers worden in de pianokast geassembleerd. Dit geeft de digitale piano een heel natuurlijke klank. De pianokast is dus niet alleen mooi om te zien, maar fungeert ook als klankkast.

 


Digital Classic GrandDigital Classic digitale vleugels

Naast digitale piano's assembleren wij ook digitale vleugels in onze eigen werkplaats. Deze digitale vleugels zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen: Baby Grand, Mini Grand, Semi Grand en Grand. Deze benamingen staan voor de verschillende vleugelkasten die we gebruiken.

Benamingen voor deze techniek zijn hetzelfde als bij de piano's, namelijk: Basic, Elite en Deluxe. De Baby Grand is leverbaar in Basic, de Mini Grand in Deluxe of Elite. De Semi Grand alleen in Elite en de Grand in Deluxe en Elite. Alle digitale vleugels zijn verkrijgbaar in zwart hoogglans en wit hoogglans. U bent van harte welkom in onze showroom om uw wensen bespreekbaar te maken en de vleugel naar uw keuze samen te stellen. Bekijk hieronder onze Digital Classic vleugels.

Bekijk Digital Classic


 

Digital Classic piano

Digital Classic digitale piano's

De digital Classic piano is een prachtige piano met een tijdloze uitstraling en is een mooie aanvulling voor uw woonkamer. Digital Classic piano's hebben naast een prachtig uiterlijk ook een voortreffelijke klank. We maken gebruik van de beste samples van Yamaha piano's en de speakers worden in de pianokast geassembleerd. Dit geeft de digitale piano een heel natuurlijke klank. De pianokast is dus niet alleen mooi om te zien, maar fungeert ook als klankkast.

Bekijk Digital Classic


Digital Classic Huren

Al onze Digital Classic piano’s zijn te huur voor een half jaar. Omdat wij deze piano’s zelf fabriceren, kunnen wij u deze mogelijkheid aanbieden. Deze huurmogelijkheid is ideaal wanneer u begint met pianospelen of wanneer u overweegt een Digital Classic aan te schaffen en u het instrument eerst uitgebreid wilt proberen. Huren is extra voordelig wanneer u besluit het instrument te kopen. U krijgt namelijk de huur als korting op de aanschafprijs. Voor meer informatie over het huren van instrumenten verwijzen wij u graag naar onze verhuurpagina.


Digital Classic Grand

Ervaar Digital Classic in onze showrooms

Heeft u interesse om een Digital Classic zelf te komen ervaren? Kom langs in een van onze winkels en opnze adviseurs helpen u graag verder. 

Plan uw route naar onze showroom in Wezep
Plan uw route naar onze showroom in Hilversum

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg