Herfstactie: ontvang €500 extra herfstvoordeel op alle Sebastian Steinwald piano's en vleugels!


Kawai CN39 vs CA49

Kawai CN-39 vs. CA-49

Het Japanse merk Kawai is één van de meest populaire merken als het aankomt op digitale en akoestische piano’s. In dit artikel gaan twee digitale homepiano’s van het merk vergeleken worden, namelijk de CN-39 en CA-49. Bent u benieuwd wat de verschillen zijn tussen de twee piano’s? U leest het in dit artikel!


CN-39 vs. CA-49: De overeenkomsten

Van de buitenkant hebben de piano’s erg veel overeenkomsten. Beide piano’s beschikken over een klavier met 88 gewogen graded hammer en aanslaggevoelige toetsen. Wel zit er een verschil in het klavier, de techniek van de CA-49 is geavanceerder wat zorgt voor een nog realistischer speelgevoel. Ook zijn de toetsen van hout gemaakt, in plaats van de kunststof toetsen van de CN-39.

De klanken van de piano’s worden opgewekt door dezelfde toongenerator, namelijk Progressive Harmonic Imaging. De samples zijn gemaakt met behulp van de 88 toetsen sampling techniek. De speakers van de twee piano’s hebben hetzelfde vermogen, namelijk 2x20 Watt. Ook beschikken beide piano’s over Bluetooth.

CA-49 vs CN-39: De verschillen

Het eerste grote verschil is te vinden in het aantal sounds, de CA-49 heeft 19 verschillende klanken, waar de goedkopere CN-39 er over maarliefst 355 beschikt. Ook de polyfonie van de CN-39 is hoger, 256 tegenover de 192 van de CA-49.

Kawai CA-49 vs. CN-39: Conclusie

Er zijn eigenlijk drie grote verschillen tussen de piano’s. De CA-49 heeft een beter klavier, maar de CN-39 heeft een hogere polyfonie en veel meer verschillende sounds. Welk instrument de betere keuze is? Dat hangt natuurlijk af van uw wensen. Wilt u veel verschillende klanken, is de Kawai CN-39 de betere keuze. Hecht u veel waarde aan het klavier, heeft de Kawai CA-49 meer te bieden. Bent u benieuwd hoe de piano’s in het echt klinken? Kom langs in onze showroom en ervaar het geluid zelf!

Plan een gratis afspraak

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg