Sale tot 30% korting


Kawai CA79 vs CA99

Kawai CA-79 vs. CA-99

Het Japanse merk Kawai is één van de meest populaire merken als het aankomt op digitale en akoestische piano’s. In dit artikel gaan twee piano’s uit de Kawai CA-serie vergeleken worden, namelijk de CA-79 en CA-99. De CA-serie bestaat verder uit de CA-49 en CA-59. De serie staat bekend om de enorm hoge kwaliteit, waarvan de CA-79 en CA-99 de meest uitgebreide uitvoeringen van zijn. Benieuwd wat de verschillen zijn tussen de twee homepiano’s? U leest het op deze pagina!


De overeenkomsten: CA-79 en CA-99

Om te beginnen hebben de piano’s exact hetzelfde klavier, namelijk de Grand Feel 3. Dit klavier met echte hamers zorgen voor het authentieke gevoel van akoestische piano’s. Verdere overeenkomsten zijn dat beide piano’s twee hoofdtelefoon-aansluitingen hebben. Ook de polyfonie van de piano’s is gelijk, namelijk 256.

De verschillen: CA-99 vs CA-79

Om te beginnen zit er een klein verschil in het aantal klanken, waar de CA-79 66 sounds heeft de CA-99 er 90. Beide piano’s beschikken over samples van Kawai’s topvleugels, die gesampled zijn de hoogwaardige 88 toetsen sampling techniek.

Een ander verschil zit in de speakers. Beide piano’s hebben speakers met 360 graden bereik, wat het geluid erg levendig maakt. Waar de CA-79 2 speakers van 50 Watt heeft, beschikt de CA-99 over 3 speakers van 50 Watt. Het laatste verschil is dat de CA-99 naast echte hamers ook een echte zangbodem heeft. Dit draagt bij aan en realistische akoestische weergave van het pianogeluid.

Conclusie: CA-79 vs CA-99

De Kawai CA-79 en CA-99 zijn twee hoogwaardige digitale homepiano’s. De samples van Kawai’s topvleugels en het 360 graden speakersysteem bieden een erg realistische pianosound. De Kawai CA-99 doet daar met de extra sounds, speaker en echte zangbodem nog een schepje bovenop. Wilt u meer weten over de piano’s en het verschil zelf horen? Kom langs in onze showroom en krijg daar persoonlijk advies van onze medewerkers!

Gratis winkelafspraak maken

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg