Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Blaasinstrumenten

Introductie blaasinstrumenten

De blaasinstrumenten die wij aanbieden zijn speciaal op prijs-prestatieverhouding uitgezocht en in grote aantallen ingekocht. Daardoor heeft u als beginner een uitstekende fluit voor de komende jaren voor een bijzonder scherpe prijs. U kunt de dwarsfluit online bestellen, maar u kunt hem natuurlijk ook bij ons in de winkel op komen halen, of eerst huren.

Na de verkoop houdt onze service niet op. Wij willen u garanderen dat het blaasinstrument goed te bespelen is. Daarom kunt u bij problemen en onderhoud van uw blaasinstrument terecht bij ons reparatie-atelier. Wij verlenen deze service alleen als u uw blaasinstrument bij ons heeft aangeschaft.

Voorraad

Het is onze bedoeling om zoveel mogelijk van de blaasinstrumenten die u op onze website aantreft ook in onze winkel op voorraad te hebben. Als u bij ons in de winkel wilt komen voor een bepaald model, dan is het verstandig om eerst te informeren of het blaasinstrument nog voorradig is. U bent uiteraard van harte welkom bij ons in de winkel voor een demonstratie en om zelf de verschillende blaasinstrumenten te bespelen. Onze specialisten zullen u van professioneel advies voorzien. Het is onze bedoeling dat u het instrument vindt dat precies bij u past.

Service

Muziekcentrum Oostendorp B.V. levert kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze specialisten stellen het instrument met zorg voor u af zodat u direct de optimale bespeelbaarheid ervaart. Ook na aanschaf van uw instrument staan wij voor u klaar! Vraag in de winkel naar meer informatie over onze uitgebreide service.

Betaling

U kunt bij ons contant betalen, met uw pinpas of creditcard of online via iDeal. Houdt u er rekening mee dat de meeste pinpassen standaard gelimiteerd zijn tot € 2.500,-. Bij betaling met creditcard wordt 1,7% provisie berekend. U kunt met ons bellen voor meer informatie: 038-3762954.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918