Presentatie van de Next Generation Yamaha Workstation

Eindejaarsconcert 16 november 

In de afgelopen jaren hebben we met grote regelmaat een concert georganiseerd richting het einde van het jaar. Goed nieuws! Dit jaar gaan we dit wederom organiseren en wij nodigen u hier hartelijk voor uit. Als speciale gast voor dit evenement hebben we Peter Baartmans van Yamaha uitgenodigd. Hij zal ons meenemen in de nieuwste keyboardontwikkelingen. We gaan namelijk als eerste in de Benelux een grote primeur presenteren op het gebied van keyboards. We presenteren de Next Generation Yamaha Workstation! Als specialist in Nederland willen wij u als toetsenliefhebber deze kans natuurlijk niet onthouden.

Het evenement wordt gehouden in Amersfoort en is op deze manier goed bereikbaar voor onze brede klantenkring door heel Nederland. In het afgelopen jaar hebben we namelijk naast de winkel in Wezep ook een winkel in Hilversum geopend. Vele pianoliefhebbers hebben hun weg inmiddels gevonden naar deze prachtige vestiging. De toegang tot de demonstratie is gratis en we voorzien u van koffie en thee vooraf en een consumptie na de demonstratie.

Locatie demonstratie: Heideweg 23, 3829 BC Hooglanderveen

Datum: Donderdag 16 november 2023

Inloop: 19:00 uur

Start: 20:00 uur

Einde demonstratie: 21:30 uur

Binnenkort delen we meer informatie maar u kunt zich nu alvast inschrijven. Wees er snel bij om deze primeur mee te maken!

Tot snel!

Team Oostendorp Muziek