Sale tot 30% korting | Koningsdag zijn we geopend


Maandelijkse Archieven: April 2022

  1. Kamper Orgeldag 2022

    Oostendorp Muziek is aanwezig op de eerste Kamper Orgeldag!

    Op zaterdag 30 april (10:00 - 17:00) wordt in de Kamper Bovenkerk de allereerste Kamper Orgeldag georganiseerd. Een dag die in het teken staat van organist en componist Willem Hendrik Zwart. U kunt er de hele dag genieten van concerten door Harry Hamer, Harm Hoeve, Gerwin van der Plaats, Daniel Rouwkema, Marco den Toom, Minne Veldman en André van Vliet. Maar dat niet alleen. Rond 12:30 zal er een groot portretschilderij van schilder Dirk Bal onthuld worden dat een plaats zal krijgen in de Kamper Bovenkerk. Jan van 't Hul (oud RD journalist) en Prof. Hans Fidom zullen deze onthulling omlijsten met een tweetal schetsen over het leven en werk van de voormalig Bovenkerk organist. Gedurende de hele middag zijn er ook een tentoonstelling en unieke videobeelden te zien over het leven van Wilem Hendirk Zwart en wordt een unieke kaarsenstandaard geopenbaard die gemaakt is door meestersmid Sven de Lang

    Lees meer »

    Kamper Orgeldag 2...

  2. Muziek op 2e paasdag

    Het meest muzikale uitje op 2e paasdag

    Het mag weer! Kom langs bij het meest muzikale paasuitje van 2022. Op maandag 18 april staan 4 van onze professionele demonstrateurs voor u klaar voor het geven van een Koninklijke privébehandeling. Geniet op 3 etages aan toetsen van de muzikale sfeer, terwijl u wordt verzorgd en samen met ons op zoek gaat naar het instrument dat bij uw behoeften past. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak.

    Onze media nu nog socialer

    Ook bouwen we graag een warme community op met onze klanten en andere toetsenliefhebbers. Niet alleen in de showroom, maar ook online. We delen veel over nieuwe muzikale ontwikkelingen, wat we doen en dit alles regelmatig met de nodige humor! Lacht u met ons mee? Zoek ons op uw favoriete platform en like ons.

    Lees meer »

    Muziek op 2e paas...

  3. Erkend Schimmel dealer

    Nu ook erkend Schimmel dealer

    Sinds maart dit jaar zijn we erkend dealer van het historierijke pianomerk Schimmel! Met nu al de grootste collectie van Nederland, zodat u echt wat te kiezen heeft. Iedereen die de ziel van een nieuwe Schimmel wil ervaren is van harte uitgenodigd om ze vrijblijvend te komen bespelen.

    Een mooie anekdote

    Begin jaren 90’ deden wij al een aanvraag voor het prestigieuze pianomerk Schimmel, dat destijds al werd aangeboden in onze regio door een andere dealer. Omdat een dealerschap daarom niet mogelijk was, vroegen wij of we dan wel onderdelen konden bestellen – dat was mogelijk. Ons snedige antwoord was dan ook: “doe ons dan maar drie piano's in onderdelen”. Bijna 30 jaar na dato, zijn wij in maart 2022 alsnog erkend dealer geworden van het beroemde Duitse pianomerk.

    Het spel van een Schimmel piano

    Speel je op een Schimmel, dan voel je hoe pianospelen echt bedoeld is. De dyna

    Lees meer »

    Erkend Schimmel d...