Een fantastische afsluiting van het 40-jarig jubileum


Oostendorp Muziek: Een fantastische afsluiting van het jubileumjaar!

Wezep - Op zaterdag 26 mei, was de viering van het 40-jarig jubileum van Oostendorp Muziek in Wezep. Vanuit het hele land kwamen ruim 100 relaties, bekenden, familie, vrienden en (oud)-medewerkers naar Wezep. Zaterdagavond werd - samen met ruim 500 gasten - het jubileumjaar afgesloten met een schitterende theatershow in Zwolle.

De ruim 100 gasten werden om 17:00 uur ontvangen met een heerlijk kopje koffie en gebak voor een receptie in de winkel. De winkel was voor de gelegenheid prachtig versierd en aangekleed. Dankzij het lekkere zomerse weer was het een gezellige in-en uitloop van gasten, die ook een hapje konden eten konden halen bij de barbecue.

Rond 18:00 uur werden de gasten verrast met een spontaan optreden van de medewerkers van Oostendorp die het nummer Piano Man van Billy Joel ten gehore brachten. Henk Oostendorp: “Oostendorp Muziek heeft altijd al de missie gehad om mensen muziek te laten beleven door het zelf te spelen! Daarom past het heel goed dat onze medewerkers op zo’n moment de gasten ook op die manier verrassen.”

Theatershow Beleef Muziek

Zaterdagavond werd het jubileum afgesloten met een wervelende theatershow met artiesten als Jan Vayne, Cindy Oudshoorn, Hans Jansen, Michel Voncken, Peter van der Gaag, Willem Gunneman en Menno Beijer. De ruim 500 gasten werden verrast met prachtige muziek, humor en een razend knappe improvisaties. In bijna 2 uur tijd kwam het mooie verhaal van 40 jaar muziekgeschiedenis voorbij, samen met het ontstaan en de ontwikkeling van 40 jaar Oostendorp Muziek.

Van ‘Er zaten twee motten” door Willem Gunneman - op het orgel begeleid door Menno Beijer -  tot de knappe improvisaties van Jan Vayne, het nummer ‘Wicked Game’ van Neerlands bekendste stationspianist Hans Jansen en het prachtige Ruthless Queen van Kayak door Cindy Oudshoorn. Er was deze avond voor ieder wat wils en aan het eind ging iedereen met een mooie ervaring rijker naar huis.

Bekijk hieronder een selectie van de foto's van deze dag