NAMM 2018 Korg Prologue synthesizer, mixer en PA-system

De lancering van de Korg-producten op de Winter NAMM 2018 werden met grote belangstelling gevolgd. En tot nu toe stelt Korg niet teleur. Ze pakken uit met een nieuwe synthesizer, mixer en PA-System.

Korg Prologue 8 & 16 synthesizer

Een nieuwe generatie analoge synthesizers. Dat is de Korg Prologue 8 & 16. Een polyfone, analoge synthesizer met 8 of 16 stemmen. Volledig programmeerbaar, voorzien van een full-size klavier. De twee modellen zijn uitermate geschikt voor podiumgebruik, maar ook voor in de studio en thuis. Compact, multifunctioneel en uitgerust met master-effecten die worden aangedreven door volledig analoge circuits.

 

Korg Volca Mix

Korg Volca

 

De analoge peformance mixer voor iedere muzikant. De volca mix is de langverwachte mixer voor de volca-serie. Het is een vierkanaals, analoge performance-mixer waarmee je in combinatie met meerdere volca-units een liveset-up kunt samenstellen.

 

Korg Konnect PA-system

Korg Konnect

De Korg Konnect is een portable alles-in-één, stereo PA-systeem dat een volledige oplossing biedt zowel voor geluid als qua gebruiksgemak. Deze multifunctionele speaker is geschikt voor bijvoorbeeld live shows, feesten, dansstudio’s of presentaties.

Naar overzicht Winter NAMM 2018 >