Eminent orgels

Eminent orgel

De Nederlandse fabrikant van klassieke elektronische orgels bracht in 1961 het eerste instrument op de markt. Na enkele faillisementen ging het bedrijf zich vanaf 1990 met succes richten op de digitale orgel markt. Eminent Orgels is gevestigd in Lelystad.

Eminent bouwt elektronische orgels die het geluid van een traditioneel pijporgel zo realistisch mogelijk benaderd. 

Eminent orgels prijzen

De prijzen van Eminent elektrische orgels wisselen erg, allereerst hangt het er vanaf of het een nieuw of tweedehands instrument is. Daarnaast verschilt de prijs ook erg tussen de verschillende modellen. De prijzen van Eminent orgels zijn meestal tussen de €1.000,- en €15.000,-. 

Eminent orgels bij Oostendorp Muziek

Eminent orgel eiken

Bij Oostendorp Muziek is een wisselend aanbod aan tweedehands Eminent orgels te vinden. Zo hebben wij al enkele donker en licht eiken Eminent orgels in de winkel gehad (zie afbeelding). Het aanbod hangt af van welke orgels worden ingeruild en ingekocht. De tweedehands orgels worden voordat ze in de winkel komen eerst grondig nagelopen en waar nodig gerepareerd. Zo heeft u de volledige zekerheid van een nieuw instrument bij het kopen van een tweedehands orgel!

Andere orgelmerken die te vinden zijn bij Oostendorp Muziek: Wij zijn dealer van de topmerken Johannus orgels en Content orgels. Daarnaast hebben wij vaak tweedehands Domus en Viscount orgels in ons assortiment. Bekijk via onderstaande button alle nieuwe en tweedehands orgels!

Orgels bekijken

Gerelateerde teksten:

Content orgel

Viscount orgel

Johannus orgel

Geen producten gevonden voor deze selectie.
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg