MusikMesse 2018 - lees het toetsennieuws hier!

Musikmesse 2018

Van 11 t/m 14 april vindt weer de Musikmesse in Frankfurt plaats. Deze muziekbeurs is de belangrijkste beurs op het gebied van muziekinstrumenten in Europa. Elk jaar verrassen de grote en kleine merken ons weer met nieuwe piano's, keyboards en synthesizers. Wij houden u op deze pagina in hoofdlijnen op de hoogte van al het interessante nieuws van De Musikmesse! Aan het eind van de Messe hebt u hier een volledig overzicht van de nieuwtjes. 

Volg ons ook op facebook en instagram voor updates met video's en foto's.  

Kawai K-500 Aures

De Kawai K-500 Aures heeft het beste van twee werelden. Deze nieuwe piano die is gepresenteerd op de Musikmesse is namelijk zowel een akoestische als een digitale piano in één. Lees meer over de Kawai K-500 Aures. 

De Yamaha P125 Stagepiano: de opvolger van de P115

Yamaha introduceert de opvolger van de P115. Voortbouwend op het grote succes van zijn voorganger, wordt de P-125 geleverd met nog meer functies om u nog meer muziek te laten beleven. Met het nieuwe verbeterde 2-wegluidsprekersysteem heb je nog beter geluid en met de nieuwe 'table EQ'-functie ben je in staat om een optimale akoustiek te behouden in verschillende ruimten. Bekijk hier meer over de Yamaha P 125. 

Nord Piano 4: hét nieuwste lid van de Nordfamilie

Twee jaar na de lancering van de Nord Piano 3 lanceert Nord opnieuw een fantastische stage piano: de Nord Piano 4! Nord heeft zichzelf met de Nord Piano 4 nog verder overtroffen: met onder andere een verdubbeld geheugen voor de synth sectie, een verdubbelde polyfonie en nieuwe effecten gaat de fabrikant bij dit instrument nóg een stap verder. Lees alle informatie over deze nieuwe stage piano hier!