NAMM 2017: nieuwe piano's Kawai, Roland introduceert RD2000 stagepiano

De NAMM 2017 is elk jaar weer een groots festijn voor muzikanten die graag op de hoogte gehouden willen worden van het laatste productnieuws. Ook dit jaar weten merken als Roland, Kawai en Korg wederom hoge ogen te gooien. Voor ons is het ook elk jaar weer spannend: nieuwe producten? Opvolgers? Als vanouds staan wij weer te trappelen om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de wereld van toetsinstrumenten. Vandaar hieronder onze korte samenvatting van de hoogtepunten van de NAMM 2017! Meteen naar de productpagina's? Klik dan hier!

Kawai frist CN-lijn op met introductie Kawai CN27, Kawai CN37 digitale piano's

Kawai doet het goed de afgelopen jaren: door de vele productverbeteringen die afgelopen generaties zijn doorgevoerd weet deze relatief jonge speler (op het gebied van digitale instrumenten) ons absoluut te verrassen tijdens NAMM 2017. De nieuwe Kawai CN27, de opvolger van de Kawai CN25, beschikt nu bijvoorbeeld over nieuwe functies als Bluetooth, Spatial Headphone Sound en Virtual Technician-mogelijkheden. In combinatie met het geweldige klavier, waar Kawai om bekend staat, is ook dit model weer een waardige aanvulling in de wereld van digitale piano's. Ook de Kawai CN37 wist ons zeer positief te verrassen: dit instrument, dat de opvolger van de Kawai CN35 is, biedt onder andere meer klanken, meer effecten, Bluetooth, Spatial Headphone Sound, een vernieuwd LCD-scherm en een pianoklank-upgrade. Kawai heeft zich absoluut bewezen op de NAMM 2017!

Roland introduceert nieuw vlaggenschip: de Roland RD2000 stagepiano

Roland, wie kent het merk niet? Dit toetsenmerk staat als geen ander bekend om innovatieve upgrades. De nieuwe Roland RD2000 stagepiano sluit hier perfect bij aan: deze nieuwe krachtpatser zal je ongetwijfeld binnenkort vaak op podia zien! Met de introductie van de RD2000 op de NAMM 2017 verbijstert Roland ons met de vele mogelijkheden op het gebied van controle over je geluid: naast het kunnen aanpassen van klanken in de SuperNATURAL-engines (ja, twee!) heb je ook de beschikking over vele verlichte knoppen en sliders. Roland heeft de NAMM 2017 tot een waar feestje gemaakt.

Korg lanceert gouden uitvoering van de Kronos: de Korg Kronos Gold

Vorig jaar was het de prachtige Korg Kronos Platinum-uitvoering die Korg lanceerde op de NAMM, dit jaar is het de wederom zeer chique Korg Kronos Gold Edition! Met zijn sunburst zijpanelen en sublieme gouden afwerking is de Korg Kronos Gold een ware eye-catcher. Korg laat op de NAMM 2017 zien dat toetsenisten óók een prominente plek verdienen!

Kawai ES110: veel leuke mogelijkheden voor een scherpe prijs

Niet alleen de CN-lijn is opgefrist door Kawai op de NAMM 2017:  ook de nieuwe Kawai ES110, opvolger van de reeds bekende beginnerspiano Kawai ES100, treft ons met verbazing. Het nieuwe klavier RH Compact, speciaal ontwikkeld voor de Kawai ES110, is wat ons betreft uniek in de categorie compacte beginnerspiano/stagepiano. Verder heeft de Kawai ES110 stagepiano ook Bluetooth aan boord voor onbeperkte creativiteit, en kun je met de toegevoegde Line Out-jacks de Kawai ES110 ook aansluiten op externe versterking. Voor ons staat het vast: op het gebied van digitale piano's is Kawai op de NAMM 2017 absoluut de winnaar!

Wilt u meer informatie over een product dat gelanceerd is op de NAMM 2017? Bel ons op 038 - 376 2954 of mail naar [email protected] voor meer informatie over alle nieuwe producten van de NAMM 2017. Onze productspecialisten informeren u graag over de levertijden van alle nieuwe NAMM 2017-producten, evenals informatie over prijzen, productmogelijkheden en meer.