MusikMesse 2017 - de nieuwste toetsinstrumenten!


Het is weer tijd voor de jaarlijkse Musikmesse in Frankfurt! Dit jaar vindt de Messe van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 april plaats. Op deze grootste muziekbeurs van Europa worden dé nieuwste toetsinstrumenten en accessoires gelanceerd. Natuurlijk zijn ook wij er dit jaar weer bij. Donderdag 6 april zullen we op onze Facebookpagina live verslag uitbrengen om u op de hoogte te houden van de nieuwste toetsinstrumenten!

Hieronder zetten wij vast voor u op een rij welke toetsinstrumenten sowieso gepresenteerd gaan worden. Wilt u op de hoogte blijven van een bepaald model, een vraag stellen of wilt u alvast een vrijblijvende reservering doen? Stuur ons dan een e-mail via [email protected]. U kunt ons ook bereiken door 038-3762954 te bellen.

Nieuw aangekondigd

Kawai Novus NV10 digitale vleugel

Kawai slaat dit jaar wel een héél bijzondere weg in. Ter ere van haar 90-jarig bestaan presenteert Kawai namelijk tijdens de Musikmesse een hybride vleugel: de Kawai Novus NV10! Uniek aan deze digitale vleugel is het Millennium III-klavier. Dit klavier, dat we al kennen van de premium akoestische vleugels van Kawai, is voor het eerst verwerkt in een digitaal instrument. Bijzonder aan de Kawai Novus NV10 is dat deze óók beschikt over een dempermechaniek, dat technisch exact gelijk is aan dat van een akoestische vleugel.

In samenwerking met de bekende Japanse audiofabrikant Onkyo (hét neusje van de zalm op het gebied van audioapparatuur!) heeft Kawai een unieke klankbeleving ontwikkeld, waar menig ‘akoestisch’ pianist versteld van zal staan. De Kawai NOVUS NV10 hybride vleugel bevat samples van de Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel. 

Alvast nieuwsgierig? Volg ons dan op Facebook! Tijdens ons bezoek aan de Musikmesse zullen wij alvast een ‘sneak preview’ met u delen…

Novus

Korg G1 en G1 air digitale piano

Met de komst van de Korg G1 en G1 Air digitale piano worden Duitse, Oostenrijkse en Japanse concertvleugels voor elke huiskamer toegankelijk. De vierlaagse sample-technologie, die we kennen uit de Korg Kronos serie, zorgt ervoor dat je als toetsenist bijzonder veel dynamiek in je spel kunt vastleggen. Samen met het RH3 klavier en het vierwegs-versterkingssysteem zorgt dit ervoor dat er een optimale klankbeleving ervaren wordt, die naar ons idee behoorlijk dicht in de buurt komt van akoestische piano’s.

Deze Korg G1 digitale piano is tevens voorzien van Bluetooth, waardoor je eenvoudig kunt meespelen met je favoriete muziek. Ook kun je de speakers van de piano gebruiken om nummers van je smartphone of tablet af te spelen. Daarnaast is deze piano uitgerust in een modern design en is deze verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en rosewood.

Korg G1

Yamaha Clavinova CLP-600 digitale piano serie

Lees alles over deze nieuwe piano's op de speciale Clavinova pagina.

Nord Stage 3 stage piano's

Lees alles over deze nieuwe stage piano's op de Nord Stage 3 pagina.